Veelgestelde vragen

U vindt hier de antwoorden op uw meest gestelde vragen. Indien u een specifieke behoefte heeft gelieve ons te contacteren.

 • U bent uw paswoord vergeten of u heeft het verloren, klik dan op de link “Paswoord vergeten? “vanaf de rubriek mijn account 

  Geef eenvoudigweg uw e-mailadres (hetwelke u heeft gebruikt voor het openen van uw account Agriaffaires ofu Machineryzone) om uw paswoord te resetten

 • De aanvankelijke publicatieduur van een advertentie is 8 weken. Deze duur kan verschillen naargelang de rubriek van publicatie van uw advertentie. Om de exacte publicatieduur te kennen van uw advertentie en deze eventueel te hernieuwen, gaat u naar uw account  in de rubriek “mijn advertenties” en schakelt u de publicatieduur in die overeenstemt met uw behoeften.

 • U dient rechtreeks contact op te nemen met de verkoper, zijn volledige contactgegevens zijn vermeld in het tabblad " De verkoper contacteren " onderaan elke advertentie, onder de kenmerken van het materieel.

  Uitsluitend de verkoper kan u informate verstrekken betreffende het te koop aangeboden materieel, Agriaffaires en MachineryZone zijn tussenpartijen en geen verkopers

  Als u regelmatig tweedehandsmaterieel koopt, raden wij u aan een account te creëren om gratis te genieten van alle diensten die aangeboden worden door Agriaffaires (bewaren van uw advertenties, e-mailalert, enzomeer).

 • Om uw materieel te vinden op MachineryZone, kan u :

  - Ofwel een rubriek selecteren via het hoofdmenu en het soort materiaal kiezen. Bijvoorbeeld : Tractoren / fruitteelttractor - Graafmachines / Rupsgraafmachines

  - Ofwel een vrije opzoeking doen via de zoekmachine  

  U kan eveneens een zoekalert creëren en een kennisgeving ontvangen via e-mail vanaf het moment dat op de website een advertentie wordt gepubliceerd die beantwoordt aan uw zoeken.

 • Om uw advertenties te plaatsen op de website Agriaffaires of MachineryZone volstaat het de volgende fasen te volgen via het klikken op de link "Plaats een advertentie in de bovenste navigatiebalk.
  U heeft al een account :  log in !
  U heeft nog geen account, creëer een account in enkele klikken en plaats uw advertenties online.

 • Om uw materieel te vinden op MachineryZone, kan u :

  - Ofwel een rubriek selecteren via het hoofdmenu en het soort materiaal kiezen. Bijvoorbeeld : Tractoren / fruitteelttractor - Graafmachines / Rupsgraafmachines

  - Ofwel een vrije opzoeking doen via de zoekmachine  

  U kan eveneens een zoekalert creëren en een kennisgeving ontvangen via e-mail vanaf het moment dat op de website een advertentie wordt gepubliceerd die beantwoordt aan uw zoeken.

 • Wenst u uw materieel te laten leveren ? Lanceer een aanvraag en ontvang verschillende prijsopgaven dankzij de transportdienst.
  Klik hiertoe vanaf de advertentie op de link "Transportdienst”, lanceer een offerteaanvraag bij onze partners en ontvang per e-mail prijsopgaven die aansluiten bij uw vraag.
  U bent transporteur, u bent gespecialiseerd in het transport van landbouwmaterieel en u wenst te worden opgenomen onder de dienstverleners van onze transportdienst ? Contacteer ons telefonisch op +33 1 60 87 11 60 of via e-mail bij middel van ons contactformulier.

 • U heeft het door u gezochte materieel gevonden en u wenst niet langer alerten te ontvangen via e-mail ? Door in te loggen op uw account kan u de frequentie van uw alerten verwijderen of wijzigen. Inloggen

 • Agriaffaires en Machineyzone, stellen u eveneens transport- en financiele diensten voor. U heeft er rechtstreeks toegang toe vanaf een advertentie, via het klikken op de overeenstemmende links.
  Klik hier voor meer informatie betreffende onze aanbiedingen en diensten 

 •  De advertenties die u bewaard heeft werden opgeslagen in « Mijn favoriete advertenties », bovenaan de pagina. U zal ze bij een volgende bezoek terugvinden. Indien de advertentie niet meer actief is op de website zal deze automatisch uit uw selectie verdwijnen.
  Opgelet : als u uw cookies verwijdert van uw computer, zal u al de bewaarde advertenties verliezen.

 • U kan ervoor kiezen uw contactgegevens niet te publiceren in uw advertentie (Naam, adres en telefoonnummer)
  Hiertoe dient u de optie "verbergen van de contactgegevens" aan te vinken bij het invoeren van uw advertentie. De kost en de details van deze dienst hier
  bekijken Om u te contacteren kunnen de kopers het antwoordformulier gebruiken dat wij voor hen ter beschikking stellen. Hierin zijn uw contactgegvens niet zichbaar.

 • U zoekt op een instense manier materieel ? U kan uw zoeken bewaren en een alert creëren om rechtstreeks via e-mail de nieuwe advertenties te ontvangen.

  Deze functie is toegankelijk, eenmaal uw account gecreëerd is.  Na een zoeken te hebben uitgevoerd met precisering van uw criteria, kan u deze bewaren en een alert creëren. Klik eenvoudigweg op " Mijn zoeken bewaren of een alert creëren" in het linkermenu.

  U kan de frequentie kiezen van het zenden van uw alerten : onmiddellijk, dagelijks of wekelijks. U zal het geheel van uw alerten in uw account vinden, in het menu " Mijn zoeken, mijn alerten". Een alert kan op elk moment worden gewijzigd of verwijderd.

 • U kan al uw lopende orders terugvinden vanaf uw klantenaccount, rubriek mijn orders.

  Opgelet voor uw orders die niet bevestigd, wij behouden uw historiek maximum 15 dagen. 

 • De betaling van uw advertentie gebeurt op het einde van uw invoer.
  U beschikt over 3 betalingswijzen :
  - De bankkaart (beveiligde betaling) publicatie van uw advertentie binnen de 24 uur, werkdag;
  - De overschrijving (verwerkingskosten van 2 euro; ) publicatie van uw advertentie binnen de 24 uur, werkdag, bij het ontvangen van uw overschrijving
  - De cheque (verwerkingskosten van 5 euro ) publicatie van uw advertentie binnen de 24 uur, werkdag, bij het ontvangen van uw cheque
  Uw factuur wordt uitgegeven als uw advertentie online is. U ontvangt deze per e-mail en het is ook mogelijk deze te consulteren via uw account.

 • Om uw facturen te vinden, inloggen op uw account en daarna uw facturen raadplegen via het rolmenu
  U kan ofwel uw facturen raadplegen, of deze downloaden in pdf. Onze facturen worden uitgegeven op de naam die op uw account is vermeld, controleer of de informatie deze is die u wenst te zien op uw facturen. 

 • U wordt geconfronteerd met een technisch probleem op de website, een probleem van weergave, een update probleem van uw informatie :
  Denk vooreerst aan het leegmaken van het cachegeheugen van uw browser. Als het probleem blijft duren : Contacteer ons

  U vind de geschikte rubriek niet die aangepast is aan uw materieel, vind de lijst van rubrieken hier
  of contacteer ons om een nieuwe rubriek te suggereren. 

 • Contacteer onze klantendienst op +33 (0)1 60 87 11 60
  Vind onze contactgegevens hier